Monday, 9 January 2012

PARIS MATCH EN NORVEGE

Coucou,

Jeg bor i Norge men  kan likevel lese en av de mest solgte franske blader nemlig Paris Match. PM er et blad som er kjent for sine bilder og artikler om kjendiser men også  fpr å dekke de viktigste franske og internasjonale nyheter. I det siste har de skrevet mye om Carla Bruni som var gravid  og som fikk en jente så har kan dere se noen av de bildene. Jeg fant bladet i Drammens bibliotek som har en liten kolleksjon av franske bøker og blader. Lucky me.

I live Norway but can read one of the most sold french newspapers Paris Match. PM is a newspaper which is known for its pictures of celebrities but also for its french and international news. Lately they have been talking a lot about Carla Bruni who was pregnant and got a little baby girl so you can see some pictures here. I found PM in Drammens library which has a little collection of french books and magazines. Lucky me.

Bonne nuit

1 comment:

Anonymous said...

Hei

Fant bloggen din i oversikten på Norske interiørblogger, med bilder fra Frognerparken.

Det er sant, det er en flott park. Enestående. Men som norsk, tenker man nok ikke over det til hverdags:)

Imponert over alle språk du kan. Interessant å se skildring fra tidligere Jugoslavia, som vi nok vet altfor lite om i Norge, vil jeg tro.

Besøkte selv Kroatia for lenge siden, og det er sant, maten var spesielt god.


Albert Camus

Har du lest L'Étranger - Den fremmede? Den gjorde i alle fall stort inntrykk på meg. Beveget til tårer. Tidløs. Universell.

Godt valg. Tillykke med lesningen!

Bisou

Blog Archive